Om Dansk Inkasso

Din hjælp mod dårlige betalere

Dansk Inkasso er specialister i inkasso og debitoradministration. Vi har udviklet markedets bedste inkassoløsning, der sikrer hurtigere og mere fleksibel sagsbehandling. Dette øger dine chancer for at få pengene hjem hurtigt og effektivt.

Som et autoriseret inkassofirma i medfør af lov om inkassovirksomhed har vi tilladelse til at håndtere alle former for pengekrav, uanset størrelse. Vi betjener i dag kunder fra mange forskellige brancher.

Vores tilgang bygger på, at det skal være lønsomt at få pengene hjem. I sidste ende bør det altid være skyldneren, der betaler omkostningerne. Som et full-service inkassofirma tilbyder vi fleksible løsninger, der er specielt tilpasset din virksomhed og din sag. Du bestemmer selv, om du vil gå hele vejen til fogedretten, og du kan vælge et specifikt forløb for hver enkelt sag. På den måde undgår du at smide gode penge efter dårlige.

Dansk Inkasso er registreret i Erhvervsstyrelsen under CVR-nummer 34837333. Lad os hjælpe dig med at få dine penge hjem, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Hvad siger vores kunder?

Karnov

Som kunde hos Dansk Inkasso, føler man sig taget godt om og de sager vi sender bliver behandlet professionelt, samtidig er de yderst hjælpsomme ved spørgsmål mv.

Marlene Guldbrandsen, Finance Assistant hos Karnov Group Denmark A/S

INVITA

Vi har benyttet os af Dansk Inkasso en del år. Heldigvis har vi ikke mange dårlige betalere, men når vi har en sag bliver der taget hånd om den meget professionelt. Dansk Inkasso yder en fantastisk service, når vi har spørgsmål får vi altid hurtigt svar og vi har aldrig oplevet nogen problemer med vores samarbejde.

Lena Arnskov, Indehaver hos Invita Køkkencenter Roskilde A/S

Sanadent Tandlægerne

Vi har benyttet os af Dansk Inkasso gennem en årrække og er særdeles tilfredse med både konceptet og den service, vi får. Systemet er nemt at bruge og vi modtager præcis den information, som er relevant for os. Dansk Inkasso lykkes ofte med at få indkrævet vore udestående regninger.

Bo Bache, Indehaver hos Sanadent Tandlægerne

Send dit krav til inkasso nemt og hurtigt.

Prøv vores gratis webløsning.

Tilmeld dig i dag og opret sagen med det samme.

Tilmeld dig nu