Inkassofirma

Hvad er et inkassofirma?

Hvem må arbejde som et inkassofirma?

Det er kun virksomheder med autorisation fra Rigspolitiet som må foretage erhvervsmæssig inkasso på andres vegne jf. inkassoloven. Advokater med selvstændig advokatvirksomhed må også foretage inddrivelse på andres vegne.

Skal jeg bruge et inkassofirma?

Du må selv foretage inkasso på dine fakturaer og øvrige krav under den proces som kaldes egen inkasso, men de fleste vælger at overdrage inddrivelsen til et inkassofirma for at frigøre såvel tid som resurser, da det er et stort arbejde at sætte sig ind i lovgivningen som kræves for at foretage en lovlig inddrivelse.

Hvad er fordelene ved at bruge et inkassofirma frem for en advokat?

Et inkassofirma har samme rettigheder som en advokat i forbindelse med inddrivelsen, fx ved indbringelse for fogedretten, men der er stor forskel i måden selve inddrivelsen foretages på. En advokat vil normalt alene sende en kravskrivelse, hvorimod et inkassofirma vil foretage flere skridt som sammenholdt giver et bedre resultat, fx registrering af skyldner som dårlig betaler allerede under det udenretlige forløb og udkørende inkasso på skyldners bopæl.

Et inkassofirma er specialiseret i inkasso og vil derfor kunne foretage inddrivelsen hurtigere, billigere og mere effektivt end en advokat, som normalt har mange andre arbejdsområder. Et inkassofirma laver ikke andet end inkasso og har derfor ekspertisen i at få pengene hjem bedst muligt.

Hvad sker der hvis skyldneren nægter at betale?

Hvis skyldneren gør indsigelse og protesterer over dit krav, skal sagen indbringes for civilretten med henblik på at opnå en dom, inden inddrivelsen kan fortsætte. Dansk Inkasso har stor erfaring med den civilretlige proces og vi kan i langt de fleste sager opnå den dom du har brug for. Vi arbejder alene ud fra de vejledende takster modsat advokater som arbejder på timebasis til en højere pris.

Hvorfor skal jeg vælge Dansk Inkasso?

  • Udenretlig inkasso til 0 kr. pr. sag, uanset størrelsen
  • Gratis og meget brugervenlig webløsning
  • Ingen skjulte omkostninger eller vilkår
  • Behold hele hovedstolen, renterne og dine egne rykkergebyrer
  • Ingen ventetid - opret sagen og vi starter sagen op med det samme

Send dit krav til inkasso nemt og hurtigt.

Prøv vores gratis webløsning.

Tilmeld dig i dag og opret sagen med det samme.

Tilmeld dig nu